Ruconnected.nl

De HDMI kabel heeft de laatste jaren veel ontwikkelingen meegemaakt. Zo kan de nieuwste versie van de HDMI kabel 3D, Audio Return Channel en andere nieuwe features van HDMI aan. In winkels worden deze kabels door vele andere winkels HDMI 1.3 of 1.4 genoemd, maar van de HDMI organisatie mag je echter geen HDMI versienummer meer vermelden, omdat het niets over het product zegt.

Zo heb je bijvoorbeeld ook een HDMI kabel met ethernet ondersteuning. Wanneer je apparaten hebt die dit ondersteunen, is het mogelijk om bestanden te versturen over deze kabel. Zo moet je denken aan internetten of televisie of browsen op je computer.

Online HDMI kabel kopen

Een HDMI kabel kopen is op dit moment zonder twijfel één van de meest verkochte kabels bij Ruconnected.nl. Je kunt met deze kabel verbinding maken tussen je computer en het scherm en in tegenstelling tot de oude VGA verbindingskabel is een HDMI kabel van veel betere kwaliteit.

Dit komt doordat deze kabels HD kwaliteit doorgeven. Technisch gezien heeft deze kabel veel meer beeldlijnen dan de voorgangers en zijn concurrenten. Wij adviseren daarom ook mee te gaan in deze hoogwaardige kwaliteit. Voor meer informatie over HDMI kabels kun je het beste de webwinkel van RUconnected bezoeken.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *